Molimo Vas sačekajte

Oprema

MEDICINSKO BIOHEMIJSKA LABORATORIJA

Početna | Oprema
Kvark laboratorija opremljena je najsavremenijom laboratorijskom opremom renomiranih svetskih proizvođača. Hematološke analize, biohemijske analize, analize hormona i tumorskih markera, nivo lekova u krvi, virusološke, imunološke i alergološke analize i sva ispitivanja iz oblasti mikrobiologije i patohistologije, izvode se standardnizovanim metodama, sa visokim stepenom tačnosti i precinosti.

 

cobas-e

Cobas e 411

Automatizovani imunohemijski analizator na kome se metodom elektrohemiluminiscencije određuju koncentracije hormona, tumor-markera, metabolita.
Elecsys-2010

Elecsys 2010

Potpuno automatizovani imunohemijski analizator brzine 88 testova na sat. Elecsys 2010 radi na principu sofisticirane elektrohemiluminiscencije kojom se postiže povećana osetljivost, širok opseg merenja, brzo određivanje koncentracije analita i velika stabilnost reagensa. Elecsys 2010 ima 18 pozicija za reagense, a nastavcima za jednokratnu upotrebu se sprečava mogućnost kontaminacije uzorka.
ERBA

ERBA

Biohemijski analizator za određivanje koncentracije biohemijskih parametara.
Cobas Mira

Cobas Mira

Biohemijski analizator za određivanje koncentracije biohemijskih parametara.
Diagon Coag S

Diagon Coag S

Aparat je namenjen određivanju protrombinskog vremena iz kapilarne krvi kod pacijenata na oralnoj antikoagulatnoj terapiji.
Behnk elektronik thrombostat

Behnk elektronik thrombostat

Aparat je namenjen određivanju protrombinskog vremena i brzine koagulacije iz venske krvi.
Sysmex SF-3000

Sysmex SF-3000

Sysmex SF-3000 je tehnički napredni, kompjuterizovani, potpuno automatizovani hematološki analizator sa mnogim karakteristikama, dizajniran za in vitro dijagnostičku upotrebu u kliničkim laboratorijama.
Diagon D-Cell 60

Diagon D-Cell 60

Diagon D-Cell 60 je kvantitativni, automatizovani hematološki analizator i diferencijalni brojač leukocita za in vitro dijagnostičku upotrebu u kliničkim laboratorijama.

Radno Vreme

PONEDELJAK - PETAK od 7:00 - 20:00
SUBOTA od 7:30 - 14:00
NEDELJA od 8:00 - 14:00