Molimo Vas sačekajte

O nama

O nama
O nama
O nama
O nama
O nama
O nama
Laboratorija KVARKLab osnovana je 1993 godine (preregistrovana 2008) sa ciljem da obezbedi profesionalnu i raznovrsnu laboratorijsku dijagnostiku svima kojima je potrebna. Program analiza obuhvata preko 500 parametara koji se koriste za uspostavljanje dijagnoze ili praćenje toka bolesti i primenjene terapije. Osoblje laboratorije drži se dobre laboratorijske prakse, nastojeći da uvek pruži pravovremenu i kvalitetnu uslugu.

Visoki standardi u dijagnostici održavaju se putem neprekidnog informisanja i usavršavanja zaposlenih uz praćenje razvoja kliničko – biohemijske dijagnostike i uvođenje savremenih metoda ispitivanja.

Radno vreme laboratorije je ponedeljak - petak 7:00- 19:00 , subota 7:30 - 13:00, nedelja 8:00 - 13:00

Opremljenost laboratorije KVARKLab


Laboratorija Kvarklab je opremljena modernom tehnikom i stručnim kadrom koji se trudi da odgovori na sve zahteve korisnika usluga, u smislu dobijanja pouzdanih rezultata u najkraćem roku. Naše osoblje će vam izaći u susret da se pojedine analize urade hitno ukoliko je to moguće u odnosu na obim posla. Za izvođenje analiza koriste se reagensi vrhunskih svetskih proizvođača.


Lokacija


Od novembra 2010. godine laboratorija se nalazi na novoj lokaciji, ul. Janka Veselinovića 81, preko puta Zavoda za stomatologiju.